Apple har netop sænket prisen på Mac Pro og ændret lidt i konfiguationerne. Nogen regulær opdatering er der ikke tale om, men man får nu meget mere for pengene end man gjorde før. Mac Pro er Apples bud på en computer til folk der har brug for meget computerkraft. Det kunne være filmstudier, musikere etc.

Basismodellen har nu en 3,5 GHz 6-Core Intel Xeon E5-processor, 16GB RAM og to styk AMD FirePro D500 med 3GB RAM hver. Prisen er 26.999 kroner. Det er 4.500 kroner billigere end tidligere.

Topmodellen har 3,0 GHz 8-Core Intel Xeon E5-processor, 16GB RAM og to styk AMD FirePro D700 med 6GB RAM hver til 35.999 kroner.

Begge modeller kan opgraderes hvad angår RAM, processor og grafikkort. Prisen for at opgradere til en bedre og hurtigere processor er også blevet billigere end det var førhen.

Du kan købe Mac Pro i Apples Online Store (link).

Prisændringen kommer samtidig med at Apple oplyser, at de arbejder på en helt ny Mac Pro, men at den ikke kommer på markedet i år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.