I kølvandet på oplysningerne om at iOS under visse omstændigheder sænker hastigheden på iPhonen hvis batteriet er for slidt, har Apple besluttet at sænke prisen for batteriudskiftning. Hidtil har det kostet 629 kroner at få udskiftet sit batteri til et nyt hos Apple. Fremover bliver det markant billigere. Apple sænker nemlig prisen til kun 229 kroner.

Oplysningerne kommer i en generel udmelding fra Apple hvori Apple også beklager at de ikke har oplyst kunderne om at udskiftning af et slidt batteri kan gøre iPhonen hurtigere. Apple har ellers altid oplyst at de fleste brugere aldrig ville være nødt til at udskifte batterierne i iPhonen. Det er altså en sandhed med modifikationer. Apple erkender nu at batteriet er en sliddel som skal skiftes af og til. Derfor sænker de også prisen på denne service markant. Prisen gælder fra slutningen af januar og resten af 2018.

Apple oplyser desuden at der vil komme en opdatering til iPhonen, hvor brugeren vil få et større indblik i batteriets helbred og hvordan det påvirker telefonens ydeevne.

Den nye pris gælder fra sidst i januar 2018. Apple kommer med flere oplysninger når tiden nærmer sig.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.