Meget overraskende har Apple valgt at sælge iPhone 4 sim free i både England og Frankrig. Det vil sige ulåst og uden krav om køb af abonnement. Man køber altså iPhonen hos Apple og finder selv et abonnement, der passer til ens behov. I Japan, Tyskland og USA hvor iPhone 4 også kommer til salg til at starte med, er der foreløbig ingen mulighed for at købe iPhonen ulåst.

Også i Canada, som først får iPhonen i juli, kan man købe den ulåst. Om det er en ændring af Apples strategi eller om det skyldes lokale forhold i de pågældende lande er ikke klart. I Frankrig har man altid kunne købe iPhones ulåst, men det er nyt at man kan det samme i England og Canada.

Priserne er i England er £499 for 16GB og £599 for 32GB, svarende til 4.470 kr og 5.360 kr. I Frankrig koster den €629 og €739 svarende til 4.680 kr og 5.500 kr. De bliver med andre ord ikke helt billige, men til gengæld er man jo fuldstændig fri i forhold til abonnement. Det er i hvert fald super positivt, at man nu har valget mellem at købe uden eller med abonnement. Man skal jo bide mærke i, at det ikke forhindrer teleselskababerne i at tilbyde iPhonen inkl. abonnement.

Nu kan vi bare vente på, at Apple kommer med de danske priser.

Tak til alle, der har indsendt tippet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.