Apple indtager endnu et land med deres fysiske Apple Stores. Den 30. december åbner Apple nemlig en butik i Sydkoreas hovedstad, Seoul. Butikken kommer til at ligge i bydelen Gangnam, nærmere bestemt i shoppingområdet Garosugil. Butikken vil få samme type indretning som Apples andre nyere Apple Stores.

Med mindre Apple når at åbne andre butikker i mellemtiden, vil butikken i Sydkorea være Apple Store nummer 500. Apple chef for detailbutikkerne, Angela Ahrendts, vil komme til åbningen af butikken og markeringen af det runde tal.

Sydkorea er det 23. land som Apple åbner en butik i siden den første Apple Strore åbnede i USA i maj 2001.

Der er stadig intet nyt om hvorvidt Apple har planer om at åbne butikker i Danmark. Da Apple åbnede den første butik i Sverige i 2012, gav det håb om at turen snart ville komme til Danmark, men der er nu gået fem år uden at der er sket noget, og i mellemtiden er Apple rykket ind i ni andre lande. Danmark er et af de lande, hvor Apple har den aller største markedsandel, så måske tænker Apple at det egentligt går meget godt Danmark, og bruger kræfter på de lande hvor der kan flyttes større markedsandele?

Billedet øverst er fra Apples butik i Singapore der åbnede tidligere på året.