Apple har registreret fem nye Macs og fire nye iPads i en database tilhørende myndigheden Eurasian Economic Commission, der kræver at alle enheder der anvender kryptering skal registreres for at kunne sælges. Enhederne er alene registeret med deres modelnumre. Der fremgår altså ikke yderligere specifikationer på enhederne. Det er den franske hjemmeside Consomac, der har fundet oplysningerne.

De fem nye Macs har modelnumrene A1289, A1347, A1418, A1419 og A1481. Det bedste bud er at der er tale om nye opdaterede MacBook Pros (13" og 15") og MacBook 12". Muligvis også MacBook Air.

De fire nye iPads kommer i to grupper. Den ene med modelnumre A1671 og A1709. Den anden med modelnumre A1670 og A1701. Det er muligvis tale om en ny iPad Pro i forskellig størrelse og konfigurationer.

Sidst men ikke mindst er der registeret en model A1843, der beskrives som et trådløst tastatur.

Pointen her er ikke så meget enhederne med timingen af registrering. I næste uger starter Apples årlige udviklerkonference nemlig, og her forventes det at Apple vil løfte sløret for ny hardware. Nu er registreringen i hvert fald på plads.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.