Apple mod Samsung i USA har indtil nu bare været de indledende øvelser, hvor det har handlet om fogedforbud etc. Nu går den "rigtige" retssag i gang. Reuters refererer fra Apples åbningsreplik, der sætter gang i retssagen.

Apples advokat, Harold McElhinny, fokuserede på, at der er sket et radikalt skifte i Samsungs design af mobiltelefoner efter lanceringen af iPhonen. Apple dokumenterer dette med blandt andet det billede, der ses ovenfor,

"Hoved spørgsmålet er, hvordan Samsung skiftede fra de gamle teefoner til disse", siger McElhinny. "Som vi alle ved er det nemmere at kopiere end at innovere. Apple havde allerede løbet risikoen."

McElhinny fremlagde også nogle interne Samsung-dokumenter, der viser at Samsung var klar over deres designudfordringer samt dokumenter, der viser, at Samsung mener, at iPhonen var nem at kopiere. Et andet Samsung-dokument viser, at en Samsung-leder mente at selskabet var i en design-krise på grund af iPhonen.

Samsung har endu ikke kommer med deres åbningsindlæg i sagen, men deres strategi er at forsøge at vise, at Apple selv har kopieret andre, og at Apple har forsømt at licensere Samsungs patenter.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.