Apple har frigivet watchOS 4 til Apple Watch. Opdateringen byder på opdateringer til Træninger, Aktivitet og Musik. Opdateringen byder også på nye urskiver, blandt andet en proaktiv Siri-urskive med de oplysninger, som brugerne oftest har brug for i løbet af dagen. Opdateringen introducerer desuden GymKit, en banebrydende teknologiplatform, hvor Apple Watch kan forbindes med cardioudstyr under træningen.

"Apple Watch er den ultimative enhed til en sund livsstil, og watchOS 4 gør det nu endnu mere intelligent end tidligere." udtaler Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer. "Vi har skabt en gennemført og individuel oplevelse med de smarte apps Aktivitet og Træning samt Siri-urskiven, som viser dig de oplysninger, du har brug for, når du har brug for dem. Desuden giver vi brugerne deres yndlingsmusik direkte på håndleddet, helt enkelt."

Siri fylder mere

Siris intelligens fylder mere i Apple Watch med den nye Siri-urskive. Hver gang brugeren løfter hånden, opdateres oplysningerne på skærmen dynamisk på baggrund af tidspunktet på dagen, daglige rutiner og relevante data fra apps som Aktivitet, Alarmer, Vejrtrækning, Kalender, Kort, Påmindelser og Wallet og overskrifter fra den nye Apple News-app til Apple Watch.

Udover Siri-urskiven giver de nye Toy Story-urskiver de populære Pixar-personligheder Woody, Jessie og Buzz Lightyear nyt liv, og Kalejdoskop-urskiven forvandler statiske billeder til fascinerende mønstre. De nye komplikationer omfatter "Spiller nu" og "Apple News".

Intelligens

Med watchOS 4 leverer appen Aktivitet avanceret coaching og individualiseret opmuntring for at hjælpe brugeren med at udfylde sine Aktivitetscirkler oftere og nå sine mere langsigtede mål.

Hver morgen vil brugerne modtage en personligt tilpasset meddelelse, hvis de er tæt på at få en bedrift, eller et forslag til, hvad de kan gøre for at nå op på samme aktivitetsniveau som dagen før. Efter behov vil de sidst på dagen få at vide, præcis hvor langt de skal gå for at udfylde deres aktivitetscirkler, før dagen er omme. Brugerne vil også modtage unikke Månedlige udfordringer, der er designet specielt til dem.

Mere personlig musikoplevelse

Musikoplevelsen bliver mere personlig med en redesignet Musik-app, som automatisk synkroniserer dine Mix med ny musik, Mix med favoritter og den musik, der oftest lyttes til. Med endnu flere sange lige ved hånden gør den problemfrie kombination af Apple Watch og AirPods det til en perfekt oplevelse at lytte til musik under træning eller på farten.

Træning for triatleter

Den opdaterede app Træning inkluderer nu automatiske indstillinger til svømning i pool og nye bevægelses- og pulsalgoritmer til HIIT-træningspas (High Intensity Interval Training). Med watchOS 4 kan kunder, der gennemfører flere træningspas i træk eller træner til et triatlon, kombinere flere træningspas for at indsamle data om kalorier og tid i alt.

Apple Watch kan parres med eksternt udstyr

Med GymKit vil kunder, der bruger deres foretrukne cardioudstyr, snart kunne parre deres Apple Watch direkte med løbebånd, crosstrainere, motionscykler, spinningcykler eller stepmaskiner fra globale producenter som Life Fitness eller Technogym med et enkelt tryk.

For første gang nogensinde bliver data, som ikke tidligere er blevet udvekslet mellem smartwatch og fitnessudstyr, synkroniseret problemfrit – for eksempel kalorier, afstand, hastighed, trappetrin, hældning og tempo – hvilket resulterer i så nøjagtige målinger som muligt med mindre betjening af enhederne.

Pris og tilgængelighed

watchOS 4 er en gratis opdatering der installeres via Apple Watch-appen på iPhonen. Alle eksisterende Apple Watch kan opdateres til watchOS 4.

Scroll ned for at se kommentarer