Apple har præsenteret en ny iPad Pro i den traditionelle størrelse på 9,7 tommer, men med samme funktionalitet som den store 12,9 tommers iPad Pro, som Apple lancerede sidste år.

Skærmen er en voldsom forbedringer i forhold til den nuværende iPad Air 2. Den har 40% færre refleksioner og udsender mere lys sammenlignet med tidligere. Ifølge Apple er det den bedste iPad-skærm de nogensinde har lavet. En meget stor nyskabelse er True Tone, hvilet føles meget mere naturligt end en skærm der udsender det samme farvespektrum hele tiden.

Processoren er en A9x, hvilke er den kraftigste mobilprocessor Apple nogensinde har lavet. Apple siger at den har mere kraft en eksempelvis Microsofts Xbox 360 spillekonsol.

I lighed med den store iPad Pro kommer der også ekstraudstyr som eksempelvis et tastatur i den rette størrelse. Den understøtter selvfølelig også Apple Pencil. Via en USB-adaptor kan man tilslutte en mass andre ting også.

iPaden kommer i de fore klassiske farver. For første gang fås en iPad altså også i rosa guld. Man kan vælge mellem 32GB, 128GB eller 256GB med eller uden mobildata-adgang. Priserne starter ved 5.299 kr.

Den danske lancering er ikke bekræftet. Apple skriver bare at den "kommer snart".

Du kan læse mere hos Apple: www.apple.com/ipad-pro/

Scroll ned for at se kommentarer