På onsdagens iPod-event fik hele linien en opgradering.

iPod touch

Apple har fordoblet hukommelsen til 32GB og 64GB og skiftet til en hurtigere processor (50% hurtigere). Desuden en den gamle 8GB-model nedsat i pris. Priserne er 1.399 kr (8GB), 2.099 kr (32GB) og 2.799 kr (64GB)

Der blev ikke plads til kamera i touchen. Apples forklaring er, at de nu satser benhårdt på touchen som spilleenhed. I den kontekst er prisen meget afgørende for udbredelsen. Et kamera ville kun være med til at gøre enheden dyrere. Siden Apple begyndte at markedsføre touchen som spillemaskine er salget eksploderet, så det lyder fornuftigt nok, at det er den vej de går.

iPod shuffle

Opdateret med nye farver inkludrende pink, green og blå ud over de originale sort og sølv. Derudover en speciel-edition model i børstet rustfrit står, der kun kan fås i Apples egne butikker.

Apple samarbejder med tredieparts hovedtelefon-producenter, så deres modeller bliver 100% kompatible med shufflens funktioner. 2GB til 399 kr og 4GB til 549 kr. Specieledition (4GB) til 699 kr.

iPod classic

Samme pris og design (dog nogle få mm tyndere), men opgraderet hukommelse fra 120GB til 160GB. Prisen er uændret 1.799 kr.

iPod nano

Nanoen stod får den største opgradering. Den har fået indbygget videokamera og FM-modtager samt større skærm! Nanoen er verdens mest solgte afspiller; mere end 100 millioner er der langet over disken. Der er også indbygget mikrofon og højttaler samt skridttæller (Nike+). 9 farver at vælge i mellem til 1.099 kr for 8GB og 1.299 kr for 16GB.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.