Apple Pay er blevet en enorm succes i USA. Siden Apple Pay blev lanceret i oktober, har teknologien stået for to tredjedele af alle de penge der er købt for på Visa, Mastercard og American Express via trådløse betalingsterminaler. Det oplyser Apples topchef, Tim Cook, der ydermere forventer at 2015 bliver "the year of Apple Pay".

Apple har på nuværende tidspunkt aftaler med 750 banker og kreditselskaber i USA, og man kan bruge Apple Pay i flere tusinde butikker.

Mest populært er Apple Pay i den "økologiske" supermarkedskæde Whole Foods, hvor antallet af trådløse betalinger er steget 400 procent. Kæden står for 20% af alle Apple Pay-betalinger og 28% af det samlede beløb.

Apple Pay kan stadig kun benyttes i USA. Apple har oprettet et europæisk kontor i London, der skal stå for udbredelsen i Europa, men har ikke oplyst yderligere detaljer.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.