I et patent kaldet "Electronic devices with hand detection circuitry", beskriver Apple en metode, hvor særlige sensorer på kanten af en smartphone kan detektere hvilken hånd den holdes i.

Dette kan for eksempel bruges til at placere knapperne på skærmen forskelligt alt efter om man holder iPhonen i højre eller venstre hånd. Lidt ala den nuværende Reachability-funktion, der flytter indholdet tættere på bunden, så man bedre kan nå det. I stedet kan indholdet så flytte den ene eller den anden vej på skærmen for at gøre den nemmere at nå.

En anden mulighed er at bruge funktionen i forhold til opkald, hvor sensorerne kan skelne hvilket øre man tager iPhonen op til, og bruge det til justering af lyden etc.

Som altid med Apples patenter, er det langt fra sikkert at de havner i et rigtigt produkt. Og når det sker, er det ofte i en ændret udgave.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.