PatentlyApple har fundet et nyt Apple-patent, der beskriver en fjernbetjening beregnet til at styre iPods og iPhones, når man kører bil. Fjernbetjeningen ligner til forveksling iPodens klassiske klikhjul, men det beskrives som berøringsfølsomt.

Patentet er meget detaljeret og beskriver alt fra selve fastgørelsen på rattet til funktionaliteten. Ideen er faktisk ganske god. Alt for ofte virker de tredjepartsløsninger der er på markedet ikke 100% som man kunne ønske det. Ved at få en fjernbetjening fra Apple med præcis den samme grænseflade som på iPoden, vil man umiddelbart kunne bruge den uden at skulle tænke videre over det, og med præcis de funktioner Apple har i deres iPod-app. Man slipper samtidig for alle de forskellige grænseflader som tredjepartsproducenter bruger.

Om vi nogensinde får den at se er nok tvivlsomt, da den umiddelbart virker mere som en iPod-ting end beregnet til iPhonen, men man kan jo aldrig vide.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.