Noget tyder på, at Apple er ved at udvikle en support-app, så man kan få hjælp til problemer med iPhonen, iPaden, Mac'en etc. I hvert fald er der dukket nogle lækkede screenshots op af netop sådan en app. Appen giver ud over adgang til en række hjælpedokumenter adgang til chat med Appels support, mulighed for at lave aftale om indsendelse af enheder til reparation, mulighed for at lave aftaler med supporten i Apples butikker etc.

Appen skulle være forbundet til ens Apple ID og derfor autmatik liste alle ens enheder, hvorfor man altid har adgang til de mest relevante hjælpedokumenter, der passer til lige præcis den enhed man selv har.

I princippet ligger de fleste ting allerede på Apples support-hjemmeside, men mange er ikke klar over at den eksistserer, så det giver god mening med en nemt tilgængelig app.

Der uvist om appen kom som en selvstændig app, eller om funktionaliteten tilføjes den Apple Store-app, som Apple allerede har.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.