Noget tyder på, at Apple er ved at udfase salget af software på fysiske medier. Tendensen med digital distribution over nettet, har selvfølgelig været der længe. iTunes Store har været med til at lægge den fysiske CD i graven og på iPhonen har App Store været en kæmpe succes med over 10 milliarder downloads. Med åbningen af Mac App Store er det sidste skridt nu taget, fortæller kilder til macrumors.

Apple har bevaret muligheden for at sælge tredieparts software uden at skulle have nogle fysiske produkter på lager. Derved frigøres plads i butikkerne til varer med en højere fortjeneste, som for eksempel tilbehør til iPhonen eller iPaden. En anden fordel er, at den software man køber altid er den nyeste version. Køber man software på en CD eller DVD skal man oftest opdatere den via nettet lige så snart den er installeret.

Hvordan Apple forholder sig til prominente programmer som Microsoft Office eller Adobes Photoshop, melder historien intet om.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.