Ifølge en kilde, der har snakket med det japanske erhvervsmedie Nikkei, overvejer Apple at udskyde lanceringen af iPhone 12 med flere måneder. Kilden oplyser, at Apples topfolk har holdt flere møder for at diskutere emnet. Det handler ikke kun om, at Apple ikke kan få den kommende iPhone klar til efteråret, men om at Apple frygter for salget under de omstændigheder stort set hele verden befinder sig i lige nu.

Apple er ganske enkelt bekymret for at folks lyst til at købe en ny iPhone kan ligge på et lille sted - eller i hvert fald mindre end den plejer. Der er ingen grund til at lancere end ny, avanceret iPhone for fuld knald, hvis folk ikke er interesseret. Derfor kan det give god mening at vente indtil den nuværende situation er overstået, og tingene er tilbage til det normale.

I øjeblikket følger Apple nøje med i hvordan situationen udvikler sig i Europa og USA, og beslutningen om en udskydning af iPhone 12 er endnu ikke taget. Beslutningen vil blive taget seneste omkring maj, oplyser kilden. En iPhone 12-lancering i efteråret er altså ikke fejet helt af bordet endnu, men en forsinkelse er med i Apples overvejelser. I bedste fald vil en forsinkelse betyde at iPhone 12 kommer sidst på året, værste fald kommer den først næste år.

Hvad angår produktionen af delene til iPhone 12, har den lige som alt andet været ramt af Corona-udbruddet. Den er dog ved at komme op i fulde omdrejninger igen og Apples underleverandører arbejder stadig på at indhente det tabte, ud fra en plan om at iPhone 12 bliver lanceret i efteråret som oprindeligt planlagt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.