Apple er begyndt at installere NFC-læsere og opdaterede iBeacons i deres egne Apple Store. Det skriver 9to5mac. De nye iBeacons skulle være mere præcise end de gamle. Det mest interessante er dog selvfølgelig, at Apple opsætter NFC-teknologi i deres butikker. Det er om noget en bekræftelse på, at Apple er klar med en betalingsløsning til iPhonen baseret på NFC-teknologi.

Derudover er der forlydende om, at Disney i disse dage er begyndt at udskifte kreditkortterminalerne i deres butikker med nogle nye, der understøtter NFC. Igen et pudsigt sammentræf, hvis ikke det skulle have noget med Apple at gøre. Apple og Disney har haft et tæt samarbejde de sidste mange år. Det skyldes, at Steve Jobs ikke bare var Apples topchef, men også Disneys største aktionær takket være Jobs' ejerskab af filmselskabet Pixar, som Disney købte.

Det store spørgsmål er ikke længere om iPhone 6 får NFC, og om Apple lancerer en betalingsløsning, for det gør de - men i hvor stor grad det vil ske uden for USA. Hidtil har vi kun hørt rygter om amerikansk aktivitet. Først var det modekæden Nordstrom, og siden er det kommet frem at Walgreens og CVS med 15.000 amerikanske butikker, også er kommet med på vognen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.