Apple har frigivet opdateringer til deres programmer til professionel video- og filmproduktion: Final Cut Pro, Motion og Compressor. Opdateringerne byder på fejlrettelser, ydelsesoptimeringer og flere andre ting.

Final Cut Pro er kommet i version 10.3.2. Ud over fejlrettelser og ydelsesoptimeringer er der kommet mulighed for at tilføje mapper med lydfiler til Sound Effects-browseren.

Compressor, Apple program til videokonvertering, er kommet i version 4.3.1. Her er der alene tale om rettelser og optimeringer.

Motion, Apples grafiske værktøj, er kommet i version 5.3.1. Igen er der tale om fejlrettelser og ydelsesoptimeringer samt et par mindre nyheder relateret til eksport af H.264-filer.

Alle opdateringerne er gratis for eksisterende brugere. Ellers kan de tre programmer købes i Mac App Store: Final Cut Pro, Compressor og Motion

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.