Apple har frigivet opdateringer til deres programmer til professionel video- og filmproduktion: Final Cut Pro, Motion og Compressor. Opdateringerne byder på fejlrettelser, ydelsesoptimeringer og flere andre ting.

Final Cut Pro er kommet i version 10.3.2. Ud over fejlrettelser og ydelsesoptimeringer er der kommet mulighed for at tilføje mapper med lydfiler til Sound Effects-browseren.

Compressor, Apple program til videokonvertering, er kommet i version 4.3.1. Her er der alene tale om rettelser og optimeringer.

Motion, Apples grafiske værktøj, er kommet i version 5.3.1. Igen er der tale om fejlrettelser og ydelsesoptimeringer samt et par mindre nyheder relateret til eksport af H.264-filer.

Alle opdateringerne er gratis for eksisterende brugere. Ellers kan de tre programmer købes i Mac App Store: Final Cut Pro, Compressor og Motion

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.