Apple og Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) er ved at gøre klar til produktionen af en ny A7-monsterchip til iPhonen, skriver Digitimes. Chippen skulle være tæt på at være designet færdigt. Derefter går de i gang med at lave den model, som skal bruges til udprintningen af selve chippen. Produktionen skulle starte i maj eller juni. Det må dog forventes, at de første testkørsler resulterer i småændringer i designet og produktionsmetoden. Chippen burde være klar til brug i iPhonen i første kvartal 2014.

Chippen er specielt intereressant fordi den går fra Samsungs nuværende 32 nm-teknologi til TSMC's 20 nm-teknologi. Jo mindre teknologi man bruger, desto mindre kan chippen gøres og tilsvarende mindre strøm bruger den - eller man kan vælge at beholde størrelsen og få tilsvarende højere ydelse. Tager man en chip produceret med 28 nm-teknologi og laver den med 20 nm-teknologi vil strømforbruget typisk falde med 25% for en fuldstændig identisk chip, hvor alene størrelsen er forskellig.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.