Apple Music har nu passeret 50 millioner brugere. Det oplyser Apples topchef, Tim Cook, i et interview med Bloomberg. Tallet dækker over betalende brugere samt brugere der er i gang med den gratis prøveperiode. Cook går ikke i detaljer med hvor mange der er i hver kategori. For en måneds tid siden oplyste Apple dog at de havde 40 millioner betalende brugere og 8 millioner i prøveperioden.

Apple Music er dermed verdens næststørste musiktjeneste efter Spotify, der har 75 millioner betalende brugere samt næsten 100 millioner brugere yderligere i den reklamefinansierede del.

Apple Music har de seneste måneder fået omkring 2 millioner nye betalende brugere hver måned. Ifølge en rapport fra The Wall Street Journal vil Apple i USA overhale Spotify som den mest populære musiktjeneste, hvis Apple nuværende vækst - der er mere end dobbelt så stort som Spotifys - fortsætter.

Apple musik koster 99 kroner om måneden for et personligt abonnement og giver ubegrænset adgang til at streame musik. Er du universitetsstuderende koster det 49 kroner og vil du have et familieabonnement koster det 149 kroner.

Du kan bestille et gratis prøveabonnement på Apple Music her: https://itunes.apple.com/subscribe?app=music