Apple oplyser at "Apple Music Connect" lukker og slukker. Apple har allerede fjernet muligheden for nye opdateringer og funktionen er fjernet fra kunstneres sider i Apple Music. Eksisterende indhold vil være søgbart indtil 24. maj 2019.

Hvis Apple Music Connect ikke siger dig så meget, så har du allerede dér forklaringen på Apples beslutning om at lukke tjenesten ned. Apple Music Connect var Apples forsøg på at skabe en social platform hvor kunstnere kunne komme i kontakt med deres fans. Det blev bare aldrig det helt store. I hvert fald har det ikke været så væsentlig at Apple ikke nu fjerner det igen. Det ville Apple selvfølgelig ikke gøre, hvis tjenesten blomstrede og havde millioner af tilfredse brugere.

Connect blev lanceret sammen med Apple Music i 2015, hvor det havde en meget prominent placering i Apple Music-appen. Siden blev det droslet ned og nu forsvinder Connect altså helt. Dermed lider tjenesten samme skæbne som Ping, som var Apples tidligere forsøg på at lave et socialt netværk for iTunes-brugere. Det lukkede i 2012.