Efter nyheden om skuespilleren Robin Williams død i går, har Apple valgt at lave en hjemmeside til at ære hans minde. Derudover han Apple lavet en afdeling i iTunes Store med de film som Williams har medvirket i.

Det kan synes underligt, at Apple vælger at markere dødsfaldet. Der sker nemlig yderst sjældent. Tidligere er det sket for Nelson Mandela, Rosa Parks, Apple bestyrelsesmedlem Jerry York og selvfølgelig Steve Jobs. Robin Williams har dog haft en form for tilknytning eller betydning for Apple. Således lægger har stemme til en af reklamerne i "Your Verse"-serien. En reklameserie der i øvrigt er inspireret af et berømt citat fra filmen Døde poeters klub. Et citat som Robin Williams karakter siger, og som derfor er blevet kædet sammen med Williams som person.

Vi læser og skriver ikke lyrik, fordi det er sødt. Vi gør det, fordi vi tilhører menneskeslægten. Og menneskeslægten er fuld af lidenskab. Medicin, jura, økonomi og teknik er ædle og nødvendige sysler for os. Men lyrik, skønhed, romantik, kærlighed - det er det, vi lever for!

Både Apples topchef Tim Cook og vice president Phil Schiller har omtalt Williams død på deres twitter-profil.

Se Robin Williams' film i iTunes Store her: Robin Williams' film

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.