Apple har tidligere fået par patenter angående solopladning af iPhonen. Blandt andet et, hvor solpanelet er gemt bag iPhonens skærm. Nu skriver Digitimes, at Apple er gået i gang med at evaluere på brugen af solceller i deres produkter. De skriver endda at Apple overvejer at inkludere en Taiwan-baseret producent at solceller i selskabets logistikkæde.

Det tyder altså mere på, at solpaneler i for eksempel iPhonen er tættere på end bare under evaluering, hvis Apple allerede nu er i gang med at vurdere, hvem der skal lave dem og finde leverandører. Så virker det mere som om beslutningen om brugen er taget, og at den nu bare skal føres ud i praksis.

Problemet med solceller er, at de ikke producerer ret meget strøm i den størrelse, der kan integreres i en iPhone - selv hvis de ligger i direkte sollys. Det vil derfor altid kun være et supplement og ikke noget, der kan erstatte normal opladning.

Hvis ikke man kan vente på Apple, findes der et hav af tredieparts solcelleopladere til iPhonen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.