Apple har lanceret et nyt batteri-case til iPhone XS, XS Max og iPhone XR. Det skulle også passe til iPhone X (der er dog lidt delte meninger om dette). Smart Battery Cases, som det hedder, understøtter trådløs opladning og fås i sort eller hvid. Hvor meget batteritid det giver ekstra afhænger af hvilken model iPhone det passer til, men regn med omkring 20 timers ekstra internetbrug.

Det er første gang i flere år at Apple tilbyder et nyt batteri-case. Sidste gang det skete var til iPhone 7.

Smart battery case integrerer med iOS, så at man i batteristatus kan se hvor meget strøm der er på batteriet. Samtidig ved systemet at du bruger batteri og ikke er koblet til en regulær oplader. Noget som tredjepartasløsninger ikke kan.

Caset har indbygget Lightning-port i bunden, så man stadig kan bruge iPhonen i en dock eller sætte den almindelige Lightning-lader til uden at skulle tage coveret af og det kan som sagt også oplades trådløst.

De nye battery cases koster 1.099 kr og kan købes hos Apple (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.