Apple har lanceret et nyt batteri-case til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Det ligner tidligere års cases, men har selvfølgelig en kameraudskæring, der passer til dette års telefoner. Derudover er der den nye ting, at der på siden er en dedikeret knap, der åbner Kamera-appen uanset om iPhonen er låst op eller ej. Når man trykker en gang på knappen tager man et foto, men en længevarende pres sætter gang i videooptagelse.

Smart Battery Cases, som de hedder, understøtter trådløs opladning og fås i flere farver. Hvor meget batteritid det giver ekstra afhænger af hvilken model iPhone det passer til, men regn med omkring 50% ekstra batteritid.

Der er fuld integration med iOS, så at man i batteristatus kan se hvor meget strøm der er på batteriet. Samtidig ved systemet, at du bruger batteri og ikke er koblet til en regulær oplader. Noget som tredjepartasløsninger ikke kan.

Caset har indbygget Lightning-port i bunden, så man stadig kan bruge iPhonen i en dock eller sætte den almindelige Lightning-lader til uden at skulle tage coveret af og det kan som sagt også oplades trådløst.

De nye battery cases koster 1.099 kr og kan købes hos Apple:

  • iPhone 11 (link).
  • iPhone 11 Pro (link)
  • iPhone 11 Pro Max (link)
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.