Sammen med opdateringen af iMac-linjen, har Apple lanceret nyt magisk tilbehør i form af Magic Keyboard, Magic Mouse 2 og Magic Trackpad 2 med nyt forbedret design. Tilbehøret følger med de nye iMacs, men kan også købes særskilt, og bruges med ens eksisterende iMac. (OS X 10.11 eller nyere). Magic Trackpad 2 kræver en iMac med Bluetooth 4.0.

De tre nye stykker tilbehør har en ny parringsfunktion, der opsættes automatisk første gang med et kabel mellem tilbehør og computer. Kablet er et standard iOS-kabel, det vil sige med Lightning-stik i den ene ende og USB i den anden.

Det er også via dette kabel man lader tilbehøret op. I modsætning til tidligere, har enhederne nemlig nu indbygget genopladelige batterier, som man ikke kan eller skal skifte. I stedet skal man lade op via kablet. En fuld opladning tager to timer og holder i en måned. Man kan også lynlade i 2 minutter for op til 9 timers brug. Tastaturet og pegefeltet kan bruges mens det lader, mens portens placering foran på musen, gør at den ikke fungerer optimalt når man lader.

Alle tre ting kan købes hos Apple.

Magic Keyboard - 829 kr (link)

Magic Mouse 2 - 679 kr (link)

Magic Trackpad 2 - 1.199 kr (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.