Apple har i dag annonceret anden generation af iPhone SE, en kraftfuld ny iPhone med en 4,7" Retina-skærm og Touch ID. Den nye iPhone SE har et kompakt design, som er blevet genopfundet fra inderst til yderst, og er den mest prisvenlige iPhone.

Den nye iPhone SE har den kraftfulde A13 Bionic-chip, som er den hurtigste chip i en smartphone. iPhone SE er desuden udstyret med det bedste enkeltkamerasystem nogensinde i en iPhone, som giver adgang til fordelene ved beregningsbaseret fotografering, herunder Portræt-funktion.

iPhone SE fås i tre farver – sort, hvid og rød - og kan forudbestilles fra fredag den 17. april til priser fra kun 3.699 kroner.

“Den første iPhone SE var et hit hos mange kunder, der var begejstrede for den unikke kombination af lille størrelse, høj ydeevne og en overkommelig pris. Den nye andengenerations iPhone SE er baseret på samme gode koncept, men byder på endnu mere – blandt andet vores bedste enkeltkamerasystem nogensinde, som giver fantastiske billeder og videoer – og har stadig en meget overkommelig pris,” udtaler Phil Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing.

Populært design med 4,7" skærm

iPhone SE har et design med aluminium i flykvalitet og glas med sort forside. Den fås i sort, hvid og rød. Glasset på bagsiden har et centreret Apple-logo. Den tåler vand og støv med en IP67-klassificering som vandafvisende ned til 1 meter i 30 minutter.

4,7" Retina HD-skærmen med True Tone justerer hvidbalancen, så den matcher det omgivende lys og giver en mere naturtro, papirlignende visuel oplevelse. Retina HD-skærmen med et bredere farveområde giver utrolig farvenøjagtighed og understøtter Dolby Vision- og HDR10-afspilning.

iPhone SE byder desuden på den velkendte Hjem-knap, som er designet med safirkrystal, så den er holdbar, og så sensoren beskyttes, samt en stålring, der registrerer brugerens fingeraftryk til Touch ID. Brug af Touch ID er et nemt, anonymt og sikkert alternativ til indtastning af en adgangskode.

A13 Bionic – den hurtigste chip i en smartphone

A13 Bionic så dagens lys sammen med iPhone 11 og iPhone 11 Pro og er den hurtigste chip nogensinde i en smartphone. Den sikrer suveræn ydeevne for alt, iPhone SE bruges til. A13 Bionic er perfekt til fotografering, spil og augmented reality-oplevelser og sikrer, at alt sker jævnt og flydende.

A13 Bionic er bygget med fokus på effektivitet og sikrer også rigtig god batteritid for iPhone SE. iPhone SE kan oplades trådløst med Qi-certificerede opladere og understøtter desuden hurtig opladning, så man kan få 50% opladning på kun 30 minutter.

Lynhurtige downloadhastigheder er tilgængelige med Wi-Fi 6 og Gigabit-class LTE. Dobbelt-sim med eSIM giver den fornødne fleksibilitet til, at brugere kan have to separate telefonnumre på én enhed, når de er i udlandet eller bruger den som firmatelefon.

Ny kameraoplevelse takket være A13 Bionic

iPhone SE har det bedste enkeltkamerasystem nogensinde i en iPhone med et 12 megapixels vidvinkelkamera med blændeåbning på f/1.8 og bruger billedsignalprocessoren og Neural Engine i A13 Bionic til at opnå endnu flere fordele ved beregningsbaseret fotografering, herunder Portræt-funktion, alle seks Portrætlys-effekter og Dybdekontrol.

Kameraet på bagsiden understøtter 4K-videooptagelse af høj kvalitet med op til 60 billeder pr. sekund, og større dynamisk rækkevidde på iPhone SE giver flere fremhævede detaljer ved op til 30 billeder pr. sekund.

Priser og tilgængelighed

iPhone SE fås med 64 GB, 128 GB og 256 GB i sort, hvid og rød til priser fra 3.699 kroner. iPhone SE fås via autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere (priserne kan variere).

iPhone SE kan forudbestilles på apple.com og i Apple Store-appen fra kl. 14 fredag den 17. april.

Læs mere hos Apple (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.