Apple har lanceret en ny MacBok Pro med en skærm på 16 tommer. Computeren erstatter den tidligere 15" MacBook Pro.

Den nye MacBook indeholder flere ændringer sammenlignet med tidligere MacBooks. Først og fremmest er skærmen blevet større og rammen omkring skærmen er blevet mindre. Skærmens opløsning er 3.072 x 1.920 pixels og lysstyrken op til 500 nits.

En anden nyhed er at Apple har droppet det udskældte såkaldte butterfly tastatur og er gået tilbage til at bruge den klassiske scissor-mekanisme, dog i en opdateret udgave. Tastaturet indeholder nu også ugen en fysisk esc-tast. Tidligere var den integreret i touch-baren.

Den nye MacBook er bestykket med Intels seneste 9. generations processor med op til 8 kerner. Den fås med op til 64MB RAM og op til 8TB SSD. Batteriet er større og giver omring en times ekstra batteritid.

Pris og tilgængelighed

Den nye MacBook kan købes med det samme på Apples hjemmeside (link) og kan også snart fås hos de fysiske Apple-forhandlere.

Prisen starter ved 21.499 kroner for den mindste model med 16GB RAM, 512GB SSD og 6-core processor.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.