Apple har i dag lanceret en ny rød udgave af iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Lanceringen af den nye farve sker for at markere at Apple i 10 år har støttet (RED) og kampen mod AIDS.

Apple beskriver farven på de nye iPhonea som en livlig rød aluminiumfinish. Bortset fra farven er de to nye iPhones identiske med de eksisterende iPhone 7 og iPhone 7 Plus. De fås med 128GB eller 256GB lagerplads. Priserne starter ved 6.699 kroner for iPhone 7 128GB

Den nye iPhone bestilles fra 24/3 klokken 16.01 på Apple.dk samt fra autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte teleudbydere. Apple oplyser at de vil begynde leveringen i USA i slutningen af marts, mens resten af verden følger efter i april.

Apple har ved samme lejlighed fordoblet mængden af lagerplads i iPhone SE uden at hæve prisen. Hvor man før kunne vælge mellem 16GB og 65GB kan man nu vælge mellem 32GB og 128GB.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.