Apple er begyndt at sælge en ny dobbelt trådløs oplader. Den hedder MagSafe Duo, og den har en MagSafe-oplader til iPhone 12-modellerne i den ene side og en Apple Watch-oplader i de anden side. Prisen er 1.149 kroner.

Opladeren kan lukkes eller foldes sammen, så den nemt kan tages med på rejser etc. Opladeren til Apple Watch kan klappes op, så uret kan stå i nightstand-mode eller være klappet ned i niveau, så uret ligger ned på samme måde som iPhonen, hvor laderen ikke kan klappes op. Selvom MagSafe Duo er designet til iPhone 12-serien, oplyser Apple, at den også kan oplade andre enheder med Qi-understøttelse som AirPods med trådløst opladningsetui samt ældre iPhones, der understøtter trådløs opladning.

Når MagSafe Duo er klappet sammen, er den nem at tage med.

Der medfølger et ladekabel af USB-C-typen, men ikke selve strømforsyningen. Her anbefaler Apple deres egen nye 20W-strømforsyning. Hvis du vil oplade for fuld kraft, skal du dog bruge en strømforsyning, der leverer mindst 27W- og overholder visse specifikationer. Apples egen gamle 29W-oplader kan således ikke bruges.

MagSafe Duo koster 1.149 kroner og kan købes hos Apple (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.