Her til aften har Apple lanceret en ny billig 9,7 tommer iPad der understøtter Apple Pencil. Prisen starter ved 2.799 kroner, hvilket er et par hundrede kroner billigere end den hidtil billigste iPad. Den nye iPad har Retina-skærm og en lynhurtig A10 Fusion-chip. Takket være en berøringssensor med højere opløsning understøtter den som sagt også Apple Pencil. Tidligere var det kun Apples dyre iPad Pro'er der gjorde dette.

"iPad er vores vision for fremtidens computeroplevelse, og hundrede millioner af mennesker bruger den hver dag på arbejdet, i skolen og i fritiden. Den nye 9,7" iPad tager alt det, som mennesker elsker ved vores mest populære iPad, og gør det endnu bedre, så de bliver inspireret til at være kreative og lære nyt," udtaler Greg Joswiak, Apples Vice President for Product Marketing.

Priser og tilgængelighed

iPad fås i sølv, space grey og en ny guldfinish og prisen starter ved 2.799 kroner for modellen på 32 GB med Wi-Fi og 3.899 kroner for modellen på 32 GB med Wi-Fi + Cellular (link til Apple Store).

Apple Pencil købes separat for 769 kroner (link).

Skoler kan købe iPad og Apple Pencil til nedsat pris.

iPad kan bestilles fra i dag med levering senere på ugen.

Scroll ned for at se kommentarer