Apples nye Beats Studio Buds, er et glimrende alternativ til AirPods Pro. Mange af funktionerne er identiske, og selvom Studio Buds har en markant lavere pris (1.190 kroner), får man stadig ting som aktiv støjreduktion og et attraktivt design. Apropos designet, så kommer de uden den lange arm, som kendes fra Apples AirPods. De har heller ikke den krog over øret, som Powerbeats Pro har. Takket være øredutter i tre forskellige størrelser sidder de godt fast i øret. Tilmed kommer de i tre forskellige farver: Rød, sort og hvid med matchende opladeetui.

Beats Studio Buds har otte timers batteritid og opladeetuiet giver to ekstra opladninger, således at man får 24 timer, hvis man starter fuldt opladt. Dette gælder uden støjreduktion slået til. Slår man det til, falder batteritiden til fem timer på en opladning og altså 15 timer i alt.

Minder om AirPods Pro

Parringen mellem Beats Studio Buds og iPhonen foregår på samme måde som parringen med AirPods, det vil sige med et enkelt tryk på en knap. Nemt og hurtigt. Betjeningen sker ligeledes ved at trykke på knappen. For eksempel kan man skifte mellem standard lyd, aktiv støjreduktion og den såkaldte Transparency mode. Man kan også springe i numre, pause og så videre. Som standard har knappen på hver af de to enheder samme funktionalitet, men i Indstillinger kan man ændre på dette. Beats Studio Buds understøtter Apple Musics nye Dolby Atmos-kvalitet, og man behøver ikke manuelt slå det til, som man skal med alle andre hovedtelefoner end Apples egne.

Den største forskel på Beats Studio Buds ligger i designet, og i at opladeetuiet ikke kan genoplades trådløst men kun via kabel (USB-C). Studio Buds har heller ikke indbygget H1- eller W1-chip, og mangler derfor muligheden for hurtigt parringsskift mellem enheder. Til gengæld tilbyder Studio Buds en markant bedre understøttelse af Android end AirPods gør. Hvor AirPods er ren Apple, er Studio Buds helt tydeligt målrettet alle platforme, hvilket fortjener et lille kip med hatten.

Beats Studio Buds kan nu købes i Danmark. For eksempel hos Apple (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.