Apple har givet deres fysiske butikker en kraftig overhaling i løbet af weekenden. Apple kalder der "Apple Store 2.0". Blandt de mere markante ændringer er, at at produkter nu har fået erstattet de traditionelle papirskilte, men en fastmonteret iPad, hvor man får interaktiv information om det pågældende produkt. Derudover indeholder de mange iPads en knap, så man kan tilkalde hjælp fra butikspersonalet. Lidt på samme måde som det fungerer i fly, hvor man kan tilkalde en stewardesse ved at trykke på en knap. Dette er ret smart, da det giver et køsystem, så man får hjælp i den rækkefølge man beder om det. Tidligere har man selv skulle opstøve en ledig medarbejder, hvis man havde nogle spørgmål.

Specielle iPads

For at sikre, at folk ikke bruger de opstillede informations-iPads til andet end de er tiltænkt, er home-knappen sat ud af kraft. Der er altså tale om nogle specielle iPads, som kun Apple selv bruger. De har da også en anden produktionsnummer end de iPads, man kan købe i butikkerne.

Nederst har vi samlet lidt billeder fra forskellige kilder, så man kan se de nye iPad-displays i aktion.

Alle ansatte har fået iPad med dagligt nyhedsbrev

Derudover er de ansatte gået over til at bruge iPads i stedet for iPod touch i salgsprocessen. På den er der installeret flere interne apps. En af dem hedder Apple RetailMe. I den er der blandt andet noget der hedder Daily Download", der er et velproduceret dagligt nyhedsbrev for de ansatte. Derudover er der en Apple-ordbog og flere andre ting.

Man kan måske, når man sidder her i Dannmark meget langt fra en Apple Store, tænke at det er en ligegyldig nyhed. Her er forhistorien dog vigtig at få med. Da Apple lancerede deres fysiske butikker for præcis 10 år siden, var det en revolution af branchen. Apple tog en betydelig risiko den gang, da det bestemt ikke lå i kortene, at den var den måde, man skulle (eller kunne) sælge computere på. Det kunne Apple altså, og Apple Storen har en betydelig aktie i, at Apple er blevet så populære som de er i dag.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.