Inden Apple overtog Beats sidste år, arbejdede Beats hårdt på at udvikle et sæt netforbundne aktive højttalere i stil med dem SONOS har. Efter Apples overtagelse, blev det projekt dog lagt i graven. Nogle af ingeniørerne, der var tilknyttet projektet, er flyttet til andre opgaver, mens andre har forladt virksomheden. Det skriver Variety.

Oprindeligt var planen at Beats' Sonos-killere skulle være lanceret op til jul 2014. Der skulle være kommet en stor højttaler samt flere mindre. Alle med funktionalitet som Sonos. Det vil sige netforbundne højttalere der direkte kunne streame fra nettjenester som Spotify eller Beats egen musik-tjeneste.

Beats kunne have valgt et partnerskab med Sonos for at få udbredt deres musiktjeneste, men besluttede altså at de ville udvikle deres egen løsning fra grunden. Det var dog nemmere sagt end gjort. Projektet blev ramt af forsinkelser og ændringer i hardwaren, og efter Apples overtagelse af Beats, blev det altså besluttet, at lægge det i graven. Ifølge nogle kilder, er det dog ikke helt skrinlagt. Der er mulighed for, at projektet bliver hevet frem igen på et tidspunkt

Scroll ned for at se kommentarer