Apple planlægger at understøtte en ny hurtig trådløs standard senere på året, skriver Apple Insider. Det er wifi-standarden 802.11ac, der er tale om. Den giver mulighed for betydeligt hurtigere filoverførsel sammenlignet med den nuværende 802.11n. Alt efter hvor mange antenner man benytter, kan hastigheden komme op på flere gigabit per sekund.

Selvom de endelige specifikationer ikke forventes helt på plads før om et halvt års tid, er der allerede annonceret chips, der understøtter den nye standard. Apple begyndte da også at understøtte 802.11n i sine Airport-enheder flere år før den endelige standard lå fast.

Trådløst netværk, wifi, blev mainstream, da Steve Jobs i 1999 præsenterede den første bærbare computer med indbygget trådløst netværkskort. I dag er udbredelsen nået så vidt, at mange ikke længere bruger en kablet forbindelse til internettet på deres desktopcomputere.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.