Apple er klar med de to første serier af egenproducerede TV-programmer der skal vises på Apple Music. Det er "Carpool Karaoke" og "Planet of the apps".

Der er tale om to vidt forskellige formater. Fælles er dog at de kun vi blive vist via Apple Music, som man derfor skal have abonnement på, hvis man vil følge med.

Carpool Karaoke

Du kender sikkert allerede Carpool Karaoke med James Corden, da det var en af de største virale tendenser på YouTube sidste år. Ellers går det ud på at James Corden kører rundt i en bil sammen med en kendt sanger, og småsnakker og synger. I Apples version skulle der være ændret lidt på formatet, så der bliver mere snak og mindre sang. I stedet for at James Corden er vært, vil det skifte fra episode til episode. Ideen er at parre to kendte sangere (eller bands) med hinanden og se hvad der kommer ud af det. Apple har produceret 16 episoder af en halv times varighed. Blandt de medvirkende er James Corden, Will Smith, Metallica, Alicia Keys, Ariana Grande, Seth MacFarlane og mange flere.

Planet of the app

Planet of the apps lægger sig i slipstrømmen af kendte talentshows som The Voice. Her skal håbefulde talenter bare konkurrere om at komme med den bedste ide til en ny app. Appudviklerne har 60 sekunder til at pitche deres ide, og hvis en eller af flere af dommerne køber den, går de videre. De kan selv vælge hvilke af de interesserede dommere dew vil arbejde videre med. Når idemagere og dommere er blevet parret arbejder de sammen om at videreudvikle ideen inden den præsenteres for potentielle investorer.

Serien vil udover at komme på Apple Music få en dedikeret app, hvor man kan følge med.

Begge serier vil komme eksklusivt til Apple Music i løbet af foråret.