Skal man tro visse analytikere, vil Apple have problemer med at kunne levere nok iPhone 4S op mod jul, skriver cnn. Det er en kombination af stor efterspørgsel og problemer med at få produktionen helt op i gear, der er årsag til leveringstider noget længere end planlagt både hos Apple og teleselskaberne. I Danmark har Apple selv 1-2 ugers leveringstid, mens det svinger lidt hos teleselskaberne alt efter hvilken model man ønsker. Nogle steder kan man få levring fra dag til dog og andre steder, er der udsolgt.

Ifølge en analytiker skyldes problemerne mangel på en unavngiven nøglekomponent. Han forventer dog, at Apple alligevel vil sælge 30 millioner iPhones i dette kvartal, blandt andet fordi der blev produceret rigeligt med iPhones i sidste kvartal. En anden analytiker sænker derimod sit salgsestimat fra 26-28 millioner til 23-25 millioner. Også her angives problemer med at producere nok iPhones som årsag, snarere end at forbrugerne ikke er interesserede.

Noget tyder altså på, at hvis man har planlagt at give en iPhone 4S i julegave, også bare selvom det er til en selv, så er det ved at være på tide at man får den bestilt.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.