Apple har købt Siri, der laver et gratis iPhoneprogram, der dog kun er tilgængeligt i den amerikanske App Store. Med programmet kan man styre en lang række ting med stemmen, hvis ens stemme da har en god amerikansk accent. Siri er integreret med en langrække 3. parts services såsom Yahoo, Rotten Tomatoes, WeatherBug og en lang række andre.I praksis betyder det, at man kan alt lige fra at bestille en taxa over restaurantbesøg til det lokal vejr. Som videoen ovenfor viser, er Siri kort sagt ens egen personlige assistent, som du kan kommunikere med alene ved hjælp af stemmen. Super avanceret, da det virker som om iPhonen faktisk forstår, hvad man mener og ikke bare hvad man siger.

Da Apple i forvejen tilbyder stemmestyring til iPhonens iPod- og telefondel virker Siri som et perfekt match til en komplet stemmestyret iPhone, for Apples plan er selvfølgelig ikke, at Siri bare skal fortsætte som en selvstændig app. Det skal integreres i iPhone OS. Desværre skal vi nok ikke regne med, at iPhonen kommer til at forstå dansk foreløbig.

Prøv at se nedenstående video, som Apple lavede i 1987. Det viser et koncept, som Apple kalde Knowledge Navigator. Dengang må det have virket helt sort, men her små 25 år senere er det faktisk ved at være virkelighed; vi har nettet, vi har iPaden og vi har apps som Siri.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.