Apple har fremlagt kvartalsregnskab (læs mere) for tredje kvartal 2012. Salget af iPhones nåede 26,9 millioner i kvartallet. I samme kvartal sidste år blev der solgt 17,07 millioner. Salget af ny rekord for septemberkvartallet. I alt solgte Apple 44 millioner iOS-enheder i kvartallet.

Salget af iPhones er dermed steget med hele 58% på et år, sammenlignet med det generelle salg af smartphones, som kun er steget 35%. iPhonen bliver altså mere og mere populær.

Det seneste år har Apple solgt 125 millioner iPhones. Siden introduktionen i 2007 er der solgt 271 millioner iPhones.

Apple oplyser, at de har 9,1 millioner i salgskanalen, hvilket er 800.000 mere end sidste uge. Det er dog under målet om at have nok iPhones til 4-6 uger. Apple noterer da også, at de er betydeligt underskud af iPhones lige nu i forhold til bestillingerne. Produktionen er dog stigende, og Apple er tilfredse med fremgangen. Aldrig har de produceret så meget som nu. De kan dog ikke sige, hvornår udbuddet kan matche efterspørgslen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.