Apple har udsendt presseinvitationer til det årlige iPhone-event. Det foregår onsdag den 7. september i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco.

Apples invitationer plejer at være meget kryptiske, men er det ikke denne gang (eller også er den netop). Alt der står er "See you on the 7th." på en baggrund af farvede prikker, der ligner dem der kan komme, når man filmer i modlys.

Det forventes at Apple på eventet præsenterer et par nye iPhones samt den endelige version af iOS 10 og styresystemer til Apple Watch og Apple TV. Måske kommer der også en nyt Apple Watch, men det kan også være, at Apple venter til senere på året, hvor der også forventes nye MacBooks.

Den nye iPhone forventes at komme med hurtigere processor, bedre batteritid, en ny type hjem-knap, bedre vandtæthed og uden mine jack-stik til hovedtelefoner. Designet forventes at lige det vi kender fra iPHone 6 og 6s bortset fra at antennebåndene på bagsiden forsvinder.

Eventet begynder klokken 10:00 lokal tid, hvilket svarer til klokken 19 dansk tid. Apple streamer live fra eventet på deres hjemmeside.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.