Apple har foretaget en betydelig ændring på deres hjemmeside, apple.com. Butiksdelen, der før var adskilt fra resten af indholdet, er nemlig nu blevet integreret med indholdet på Apples hjemmeside. Der med andre ord ikke længere en separat side for Apples online butik - eller sagt på en anden måde: Hele Apples hjemmeside er nu en stor butik.

Ændringen vil givetvis give en del fortvirring for den garvede Apple-bruger der er vant til at handle på apple.com. Omvendt giver ændringen god mening ud fra de principper man normalt designer netbutikker efter. Det har altid virket ude af trit med tiden, at Apple har insisteret på at holde tingene adskilt. Information for sig og butik for sig. Nu er det blevet slået sammen. Apple følger ganske enkelt bare principperne for moderne webdesign.

Apple er en af verdens største netbutikker, så ændringen er selvfølgelig ikke foretaget ud af den blå luft. Selv den mindste fejl kan koste et betydeligt millionbeløb. Apple har givetvis testet et nye design og fundet ud af, at det giver et mersalg.

Det store spørgsmål er i virkeligheden om hele Apples hjemmeside nu lukkes ned, hver gang der er nyt på vej, som Apple har haft for vane med deres online-butik.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.