Apple og HTV har indgået forlig i deres patentstrid. Aftalen resulterer i en licensaftale, der løber i 10 år, samt en afbrydelse af alle igangværende retssager mellem de to selskaber.

"HTC er tilfredse med at have løst striden med Apple, så HTC kan fokusere på innovation frem for jura", udtaler HTC's direktør Peter Chou, mens Apples Tim Cook supplerer: "Vi er glade for at have nået et forlig med HTC, vi vil fortsætte med at være laserfokuserede på produktinnovation".

Licensen dækker samtlige nuværende og fremtidige patenter fra de to selskaber, men de nærmere detaljer er fortrolige. Herunder hvem der betaler hvor meget til hvem.

Apples sag mod HTC minder på mange punkter om Apple mod Samsung. I modsætning til Samsung der afviste forlig, og i stedet endte med at tabe stort i retten, har HTC så bare ment, at et forlig ville være bedre.

Det er glædelige for alle parter, at der nu er en stridighed mindre, at bruge energi på. Det er også glædeligt, at aftalen ikke bare vedrører nogle få patenter, men at alle nuværende som fremtidige patenter er omfattet af aftalen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.