Under fremlæggelsen af Apples rekordregnskab i går aftes havde investorerne mulighed for at stille spørgsmål til Apples ledelse. Der blev blandt andet spurgt ind til iCloud, Apples skybaserede tjeneste. Her om det frem, at iCloud på tre måneder har fået 85 millioner brugere. Apples topchef, Tim Cook, slog også en ting fast "iCloud er ikke bare et produkt, det er en strategi for det næste årti".

Her er hele Cooks kommentar til iCloud:

"Jeg tror, at Peter [Oppenheimer, Apple CFO, red.] viste antallet af brugere, der har tilmeldt sig iCloud tidligere, og det er allerede over 85 millioner. Det er utroligt, at dette er sket i løbet af få måneders tid. Vi er begejstrede, og responsen fra kunderne har været utrolig. Det har løst en hel del problemer som kunderne havde, og har gjort deres liv meget, meget nemmere. Det var et fundamentalt skifte, at vi erkendte at folk havde flere enheder, og at de ønskede størstedelen af deres indhold i skyen, så det var lettilgængeligt fra alle deres enhder. Og ved i hvad? Jeg tror at vi nu ser responsen på det. Med 85 millioner kunder på kun tre måneder, er det en meget, meget vigtig ting - det er ikke bare et produkt, det er en strategi for det næste årti."

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.