Skulle nogen stadig være i tvivl om, hvorvidt Apple er ved at kridte banen op til en gigantisk iWatch-lancering, bør dagens nyhed være nok til at overbevise dem. Apple har nemlig ansat salgschefen, Patrick Pruniaux, fra producenten af luksus-ure TAG Heuer.

Pruniaux slutter sig til et imponerende hold hos Apple. I toppen har vi Apples detailchf Angela Ahrendts, der indtil for to måneder siden var administrerende direktør hos Burberry. En anden personlighed er Paul Deneve, der sidste år kom fra en stilling som administrerende direktør hos Yves Saint Laurent, og nu arbejder på et uspecificeret projekt hos Apple.

At Apple i den grad håndplukker de absolutte topfolk i modebranchen vidner om, at der bliver satset endog meget stort fra Apples side. iWatch bliver ikke Apples nye hobby som Apple TV har været, men noget der vil trække spor langt ind i modebranchen. Man hyrer ikke topcheferne for nogle af de største brands i modebranchens luksusende, med mindre man har store planer. Købet af Beats Electronics for nylig har formodentligt også noget med iWatch at gøre.

Det forventes, at Apple vil lancere iWatch en gang i løbet af efteråret - måske til oktober.