Endnu engang har Apple stort set booket alt luftfragt ud af Kina. Det skriver TechCrunch. Det drejer sig selvfølgelig om de færdige iPhone 6, og måske også iWatch, der skal fragtes fra producenten i Kina til forhandlerne i USA.

Vi ser det stort set hvert år, men i år er fragtmængden på et hidtil uset niveau. Apple skal have fragtet så mange enheder til USA, at store kurrerfirmaer som FedEx og UPS er nødt til at forsinke leveringen af produkter fra deres andre storkunder. Apple har ganske enkelt sat sig på det hele i en grad, så der ikke er plads til andre. Ifølge oplysningerne meddeler kurerfirmaerne til deres kunder, at de desværre ikke kan opfylde deres deadlines fordi alt er blevet booket af en "meget vigtig kune", der altså skulle være Apple.

Apple har indkaldt til pressemøde på tirsdag, hvor det forventes, at de løfter slører for en ny iPhone og måske også iWatch.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.