Der har været rygter om at den kommende iPhone måske bliver forsinket nogle uger. Forklaringen skulle være tekniske udfordringer relateret til skærmen. Nu viser det sig, at det nærmere bestemt handler om selve integrationen af fingeraftrykslæseren i skærmen. Fingeraftrykslæseren, som Apple selv har udviklet, er svær at producere hurtigt nok i tilstrækkelig høj kvalitet, og Apple vil ikke bruge en tredjepartsløsning. Det skriver MacRumors der citerer analytikeren Timothy Arcuri fra Cowen and Company, der har snakket med kilder i Apples logistikkæde.

Det efterlader Apple med tre muligheder. Apple kan vente med lanceringen til problemet er løst, flytte den eksisterende fingeraftrykslæser om på bagsiden af iPhonen eller helt droppe fingeraftrykslæseren. Ifølge Arcuri er det mest sandsynlige, at Apple tager den tid det nu engang tager at blive klar frem for at begynde at ændre på iPhonen i forhold til planerne. Arcuri forventer at Apple vil præsentere den nye iPhone i september, men at den først kommer til salg senere på året. I virkeligheden ikke så forskelligt fra sidste års iPhone i farven Jet Black, der også var i meget begrænset tilgængelighed i de første par måneder.

Du kan læse alt vi ved om den kommende iPhone her.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.