I går aftes lancerede Apple "næste generations MacBook". De opdaterede og også den nuværende generation, så de er hurtigere end nogensinde.

MacBook Air

MacBook Air findes stadig i to versioner; en på 11 tommer og en på 13 tommer. De har begge fået en processor med højere clockfrekvens og en bedre grafikprocessor. Det betyder at MacBook Air nu er omkring 60% hurtigere end tidligere.

Begge modeller har nu 4 GB RAM som standard og SSD-drevet er blevet hurtigere. Begge modeller har også fået en kombineret USB 2/USB 3-port, samt en ny mindre MagSafe-port.

Begge modeller kan figureres med bedre specifikationer.

Priserne starter ved 8.099 kr, hvilket er 500 kroner højere end tidligere. MacBook Air kan købes i Apple Store (link)

MacBook Pro

Apple har nu to valgmuligheder med hensyn til skærmstørrelsen: 13" eller 15" - 17"-modellen er udgået. Alle modellerne har fået opgraderet processoren og grafikprocessoren med det nyeste på markedet. 13"-modellen kan fås med 2,9GHz Intel Core i7, den hurtigste dual core processor på markedet. 15"-modellen kommer med quad-core Intel Core i7, som standard. Det er sidste nye skrig fra Intel.

Grafikydelsen har også fået et hak i vejret. Den er nu omkring 60% højere end tidligere.

Alle modeller kommer med masser af porte: USB 3, Thunderbolt etc. og har alle en optisk SuperDrive og HD FaceTime-kamera.

Priserne starter ved 9.699 kroner i Apple Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.