I går aftes lancerede Apple "næste generations MacBook". De opdaterede og også den nuværende generation, så de er hurtigere end nogensinde.

MacBook Air

MacBook Air findes stadig i to versioner; en på 11 tommer og en på 13 tommer. De har begge fået en processor med højere clockfrekvens og en bedre grafikprocessor. Det betyder at MacBook Air nu er omkring 60% hurtigere end tidligere.

Begge modeller har nu 4 GB RAM som standard og SSD-drevet er blevet hurtigere. Begge modeller har også fået en kombineret USB 2/USB 3-port, samt en ny mindre MagSafe-port.

Begge modeller kan figureres med bedre specifikationer.

Priserne starter ved 8.099 kr, hvilket er 500 kroner højere end tidligere. MacBook Air kan købes i Apple Store (link)

MacBook Pro

Apple har nu to valgmuligheder med hensyn til skærmstørrelsen: 13" eller 15" - 17"-modellen er udgået. Alle modellerne har fået opgraderet processoren og grafikprocessoren med det nyeste på markedet. 13"-modellen kan fås med 2,9GHz Intel Core i7, den hurtigste dual core processor på markedet. 15"-modellen kommer med quad-core Intel Core i7, som standard. Det er sidste nye skrig fra Intel.

Grafikydelsen har også fået et hak i vejret. Den er nu omkring 60% højere end tidligere.

Alle modeller kommer med masser af porte: USB 3, Thunderbolt etc. og har alle en optisk SuperDrive og HD FaceTime-kamera.

Priserne starter ved 9.699 kroner i Apple Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.