Så er den gal igen for Apple. En medarbejder har mistet en iPhone-prototype på en bar i Californien. Nogle læsere vil sikkert få minder om sidste forår, hvor en Apple-medarbejder mistede en iPhone 4-prototype på en bar - læs hele historien. Den havnede hos hjemmesiden Gizmodo, som derfor kunne afsløre alt om iPhone 4 i detaljer et par måneder før den endelige præsentation fra Apple. Så heldige er vi dog ikke denne gang. For den mistede iPhone er ikke dukket op nogle steder - den er som sunket i jorden.

iPhonen forsvandt på en bar i San Francisco i slutningen af juli. Ifølge kilder kontaktede Apple derefter politiet med oplysninger om at "enheden var uvurderlig, og at de var desparate for at få den tilbage". Der er dog aldrig blevet udfyldt nogen officiel politirapport.

Apples egne folk skulle, via Find My iPhone-funktionen, have sporet den til en toetagers bygning i San Franciscos Bernal Heights-kvarter. Da Apple og politiet besøgte huset, talte de med en mand i 20'erne, der erkendte at have været i baren den pågældende aften. Han kendte dog ikke noget til iPhonen og gav politiet lov til at gå huset igennem. De fandt intet. Inden Apples mand gik, tilbød han manden i huset penge for telefonen, uden nogen spørgsmål eller krav, men manden i huset benægtede igen at han kendte noget til telefonen.

Hvad der siden blev af iPhonen er uvist, men den er formodentligt bare blevet solgt videre som en almindelig iPhone, da tyven/finderen ikke har været klar over, at det var en prototype. Der er derfor heller ikke yderligere oplysninger om hvordan telefonen så ud, hvilket iOS den kørte eller andet interessant. Det nærmeste vi kommer det er måske, den rapport om en person der mener at have spottet en iPhone 5 i et tog i San Francisco (se billede øverst). Det passer meget godt rent tidsmæssigt med sidt i juli.

Man skal selvfølgelig heller ikke udelukke den forklaring, at det hele er noget den pågældende bar har fundet på, for at få noget gratis reklame.

Kilde: cnet

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.