Apple har stille og roligt smidt en opgraderet Time Capsule på markedet. Den har fået opgraderet lagerpladsen, så der nu er plads til 2 TB henholdsvis 3 TB i de to modeller. Prisen for de to modeller er identisk med hvad de var før, hvor de kom med 1 TB og 2 TB.

Time Capsule er en trådløs enhed, der blandt andet kan bruges til automatisk sikkerhedskopiering af ens computer via Apples Time Machine-funktion. Derudvoer har den indbygget trådløs router og kan bruges som trådløst netværksdrev til at dele en printer med etc.

Denne opgradering er den første opgradering af Apple-produceret tilbehør efter lanceringen af Thunderbolt-teknologien, men alligevel har Time Capsule ikke Thunderbolt-understøttelse, hvilket vel ellers havde været oplagt, når nu Time Capsule fungerer som et centralt element i ens setup.

Opdatering: Produkterne er udgået hos Apple.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.