Apple har indkaldt til pressevent tirsdag den 27. marts. Noget udsædvanligt foregår eventet i Chicago og ikke i Apples hovedkvarter i Cupertino. På invitationen står der "Join us to hear Creative New Ideas for Teachers and Students" - kom og hør kreative nye ideer for lærere og elever.

Eventet foregår som sagt i Chicago nærmere bestemt på Lane Tech College Prep High School. Stedet og ordlyden på invitationen indikerer i den grad at indholdet på eventet drejer sig om undervisning.

Der har været rygter om at Apple ville præsentere en ny iPad i marts og måske også en billig MacBook Air samt eventuelt et par andre småting. Men det kan ikke bare være det. Der må være en pointe med at afholde eventet på end skole, så på en eller anden måde må der komme en produkt eller en tjeneste målrettet skoler. Det kunne eventuelt være særlige billige produkter til skolebrug eller en helt ny tjeneste. Invitationen ser ud til at være håndskrevet, hvilket nok skal tolkes som at der kommer en ny Apple Pencil som er mere tilgængelig og velegnet til skolebrug.

Senest vi har set noget tilsvarende fra Apples side var tilbage i 2012, hvor Apple på et event i New York præsenterede iBooks 2 med interaktive lærebøger og iBook Author samt en ny udgave af iTunes U til iPaden.