Lige siden lanceringen af App Store tilbage i 2008 har Apple haft en grænse på, hvor store apps der kan hentes over mobildataforbindelsen. Apples rationale er, at en meget stor app vil tage lang tid at downloade, hvilket giver dårlig brugeroplevelse hvilket igen vil falde tilbage på Apple. Derfor skal alle apps over en hvis størrelse hentes via en Wi-Fi-forbindelse. En beslutning kan man så være enig eller uenig i, men det ændrer ikke på, at grænsen er der.

I starten var grænsen på 20MB. I marts 2012 hævede Applegrænsen til 50MB og i september 2013 hævede Apple den til 100MB. Med frigivelsen af iOS 11 har Apple hævet grænsen endnu et hak så den nu er på 150MB.

Vil man hente en app, de er fylder mere end 150MB, kan det kun lade sig gøre, hvis man er på Wi-Fi. I hvert fald i princippet. Af en eller anden grund kan man dog af og til opleve at man alligevel kan hente apps tørre end 150MB i App Store over mobilforbindelsen.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.